Građanska alijansa

 • KONKURS ZA XVI GENERACIJU ŠDR

  Škola demokratskog rukovođenja poziva zainteresovane kandidate/kinje da se prijave za učešće u godišnjem programu ŠDR-a u 2018. godini. Read More
 • ANALIZA PRIMJENE ETIČKIH KODEKSA TUŽILACA,SUDIJA I POLICIJE

  Građanska alijansa je uradila analizu primjene Etičkih kodeksa državnih tužilaca, sudija i policije. Read More
 • POTRAGOM ZA LJUDSKIM PRAVIMA SVE DO BERLINA

  U znak obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, Građanska alijansa, u saradnji sa institucijom Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore i Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori, organizuje Potragu za ljudskim pravima za srednjoškolce/ke i njihove nastavnike/ce, koja će biti realizovana u Podgorici 7. decembra 2017. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama EU Info centra. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

OBUKA ZA STANDARDE U BORBI PROTIV TORTURE I DRUGIH OBLIKA NEHUMANOG POSTUPANJA

Predstavnici Građanske alijanse i Ministarstva pravde, održaće sjutra 10. novembra 2017. godine u Bijelom Polju obuku za službenike ZIKS-a i Uprave policije o standardima u borbi protiv torture i drugih oblika nehumanog postupanja.

Obuka je samo jedna od aktivnosti koje se sprovode u okviru projekta "Reforma izvršenja sistema krivičnih sankcija" koji je finansijski podržan od Ambasade Kraljevine Holandije.

Na skupu će govoriti Milan Radović, koordinator programa ljudskih prava u Građanskoj alijansi, Vesna Pavićević, načelnica Zatvora Bijelo Polje, Zoran Vujičić, član Etičkog odbora MUP. Službenici će imati priliku da čuju i o prevenciji burn-out sindroma od Jadranke Nišavić, psihološkinje.

Pogledajte

POSLJEDNJE NOVOSTI

NAJČITANIJE

TAGOVI

logo-yihr white logo-35mm white logo-e-balkan white logo-upr

Kontakt

Adresa: Studentska ulica, br. 21/a
               81000 Podgorica, Crna Gora
Tel/fax: +382 20 513 687
E-mail: office@gamn.org

Mapa